Vacature Chef Kok

Chef Kok in Rotterdam

Chef kok Kunsthal

Rotterdam

Chef-kok

Vrijetijdslocaties/Leisure

38 uur

Hey chef! Heb jij passie voor koken en oog voor detail? Kom werken als Chef kok bij de Kunsthal in Rotterdam waar jij een enthousiast team aanstuurt. Als chef ben jij verantwoordelijk voor de gehele keuken en in samenspraak met de horeca manager bedenken jullie de menu's.

Chef kok Kunsthal

Rotterdam

Vrijetijdslocaties/Leisure

Chef-kok

38 uur

Jouw werkplek

Ontspannen genieten in een dynamische en bijzondere omgeving, dat kan in het Kunsthalcafé in Rotterdam, met een ruim terras als een oase van rust in het Museumpark. In het restaurant kunnen de gasten genieten bij een uitgebreide kaart, duurzaam, vega(n) en vis. Daarnaast verzorgen wij veel banqueting, dit kan variëren van een trouwerij, walking of sitdown diners en recepties. Kortom, een veelzijdige locatie waar veel mogelijk is. Deze locatie is geopend van maandag t/m zondag van 09:30 tot 17:30, m.u.v. evenementen.

Jouw team

Op deze locatie werk er een team van ongeveer 27 collega's, van parttimers en fulltimers tot studenten.

Jouw functie

Op deze locatie kun jij zeker je culinaire ei kwijt. Als chefkok bij Vermaat word je namelijk elke dag uitgedaagd om de gasten een grieerd menu voor te schotelen.Jij start de dag met een lekker kopje koffie en kletst even bij met je collegas. Jij stopt liefde in alle gerechten die op de kaart staan en werkt samen met de Executive Chef om de kaart nog beter te optimaliseren. Jij stuurt jouw team aan om zo van iedere dag een topdag te maken. Of het terras nou bommetje vol zit, of dat het een iets rustigere dag is, alle gerechten worden smakelijk geserveerd.

Als chef-kok ben je verantwoordelijk voor de gehele keuken en stuur je het keukenteam aan. Je houdt je bezig met de werkroosters en plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Het team enthousiasmeren geeft jou voldoening, net zoals het dagelijks streven naar het beste resultaat. Want kwaliteit vind je belangrijk in je werk. Daarnaast ben je bekend met het sturen op kosten, productiviteit en zo min mogelijk waste.

Jouw ingrediënten

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding op mbo-niveau, aangevuld met minimaal 3 jaar keukenervaring.
  • Je hebt ervaring in het aansturen van een keukenbrigade.
  • Je hebt goede kennis van allergieën, dieetwensen, foodtrends en bereidingstijden en weet deze kennis in de praktijk slim in te zetten.
  • Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid.
  • Je weet wat er speelt in de wereld van eten en drinken en vertaalt. ontwikkelingen en vernieuwingen graag door naar jouw keuken.

Jouw werkplek

Ontspannen genieten in een dynamische en bijzondere omgeving, dat kan in het Kunsthalcafé in Rotterdam, met een ruim terras als een oase van rust in het Museumpark. In het restaurant kunnen de gasten genieten bij een uitgebreide kaart, duurzaam, vega(n) en vis. Daarnaast verzorgen wij veel banqueting, dit kan variëren van een trouwerij, walking of sitdown diners en recepties. Kortom, een veelzijdige locatie waar veel mogelijk is. Deze locatie is geopend van maandag t/m zondag van 09:30 tot 17:30, m.u.v. evenementen.

Jouw functie

Op deze locatie kun jij zeker je culinaire ei kwijt. Als chefkok bij Vermaat word je namelijk elke dag uitgedaagd om de gasten een grieerd menu voor te schotelen.Jij start de dag met een lekker kopje koffie en kletst even bij met je collegas. Jij stopt liefde in alle gerechten die op de kaart staan en werkt samen met de Executive Chef om de kaart nog beter te optimaliseren. Jij stuurt jouw team aan om zo van iedere dag een topdag te maken. Of het terras nou bommetje vol zit, of dat het een iets rustigere dag is, alle gerechten worden smakelijk geserveerd.

Als chef-kok ben je verantwoordelijk voor de gehele keuken en stuur je het keukenteam aan. Je houdt je bezig met de werkroosters en plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Het team enthousiasmeren geeft jou voldoening, net zoals het dagelijks streven naar het beste resultaat. Want kwaliteit vind je belangrijk in je werk. Daarnaast ben je bekend met het sturen op kosten, productiviteit en zo min mogelijk waste.

Jouw ingrediënten

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding op mbo-niveau, aangevuld met minimaal 3 jaar keukenervaring.
  • Je hebt ervaring in het aansturen van een keukenbrigade.
  • Je hebt goede kennis van allergieën, dieetwensen, foodtrends en bereidingstijden en weet deze kennis in de praktijk slim in te zetten.
  • Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid.
  • Je weet wat er speelt in de wereld van eten en drinken en vertaalt. ontwikkelingen en vernieuwingen graag door naar jouw keuken.

De smaken van Vermaat

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.


Functie:chef kok
Startdatum:28-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Capelle aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de capelle-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Chef Kok Vermaat 28-09-2023

Bekijk ook andere vacatures