Vacature Kok

Kok in Capelle aan den Ijssel

Wat ga je doen?

Als Zelfstandig werkend kok Sodexo Qlubhuisheb je een passie voor mooie pure producten en lekker eten. Je krijgt een kick van het maken van de lekkerste gerechten. Het bedenken en neerzetten van een gezonde maaltijd is elke dag weer een leuke uitdaging!

Als kok laat je regelmatig je gezicht zien en waarderen de collega's je door jouw creativiteit en de kunst om op verschillende niveaus te koken. Naast het dagelijks verzorgen van de lunch in het restaurant, verzorg je ook verschillende evenementen en banqueting partijen.

Dit doe je met verse producten en met deelmaaltijden. De bereiding vindt plaats voor het oog van de gasten, ook wel frontcooking genoemd. Daar blijft het niet bij, je blijft tot en met de presentatie van de maaltijden creatief, zodanig dat de borden als het ware vanzelf over de counter vliegen. Vanzelfsprekend hoort schoonmaken van je keukenapparatuur en de werkomgeving, dagelijks voorraadbeheer en het doen van de bestellingen tot je takenpakket.

Bij de verschillende uitgiftepunten serveren we onder andere belegde broodjes, smoothies, salades en een warme lunch.


Wat bieden wij?

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

  • Contract voor 32 uur per week (werkdagen maandag t/m vrijdag);
  • Werktijden van 07.30 10 tot 15.30 maandag t/m vrijdag.
  • Salaris volgens de Hospitality CAO tussen €2.093,41,- en € 2.813,59 op basis van 38 uur en ervaring;
  • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen;
  • Reiskostenregeling conform cao;
  • 25 vakantiedagen per jaar op basis van 38-urige werkweek;
  • Een pensioenregeling;

Wat neem je mee?

Uiteraard ben je pro-actief, hebt een commerciële manier van werken, bent resultaatgerichtheid en hebt oog voor detail. Daarbij heb je een gedegen productkennis mét een voorliefde voor verse, lokale en plantaardige producten.

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde koksopleiding op (minimaal) MBO niveau 4;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het vakgebied;
  • Je hebt kennis van werken conform HACCP én Sociale Hygiëne;
  • Je bent communicatief sterk en actief aanwezig om je gasten te verleiden;
  • Je bent innovatief, creatief en hebt oog voor detail.

2. Je krijgt een
digitale screening


5. We doen je een
goed bod



Functie:kok
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2093 – 2813
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Capelle aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de capelle-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Kok Sodexo 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures