Verkeersbesluit voor het aanwijzen van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken van het voertuig in de Puccinistraat te Capelle aan den IJssel

Aanvraag voor verkeersbesluit

Op grond van vorenstaande overwegingen besluiten burgemeester en wethouders: 1te bepalen, dat met het van kracht worden van dit besluit, eerdere verkeersmaatregelen in het onderhavige verkeersgebied komen te vervallen als die met dit besluit in strijd zijn; 2één parkeerplaats gelegen op de parkeerplaats aan de Puccinistraat ter hoogte van portiek 84-172C, nabij de woning van de aanvrager, als gehandicaptenparkeerplaats op kenteken te reserveren door het plaatsen van de verkeersborden E06 (Gehandicaptenparkeerplaats) in combinatie met onderbord OB309 op kenteken van het voertuig van Bijlage I van Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990; 3de maatregelen uit te voeren zoals in de bijgevoegde bebordingstekening.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Capelle aan den IJssel. Bekijk alle Bekendmakingen Capelle aan den Ijssel in .

https://capelleaandenijsselkrant.nl/bekendmakingen-capelle-aan-den-ijssel/

Deel dit bericht:

Redactie Capelle aan den IJsselkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Capelle aan den IJsselkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Capelle aan den IJssel.

Gerelateerde berichten